Sa BITS-om se više ne morate suočavati sa problemima isplativosti printanja! Nudimo vam isplativo i efikasno rješenje, koje se ogleda u iznajmljivanju profesionalnih printera, multifunkcijskih printera, ali i fotokopir aparata, bez početnog ulaganja, uz potpunu tehničku i servisnu podršku. Sa nama recite zbogom brigama, koje podrazumijevaju skupe servise! Veoma brzo i bez dodatne naplate, naša ekipa odrađuje intervenciju. Nabavka tonera nikad nije bila lakša, jer mi pratimo vašu potrošnju, i isporučujemo tonere bez dodatne naknade. Redovno održavanje, popravku ili izmjenu potrošnog materijala, prepustite našem stručnom timu!

Zahtjevi i potrebe klijenata nisu uvijek jednaki, zato, mi mislimo na vas, te ih uvijek prilagođavamo prema vašim potrebama, posjedovajući veliki broj uređaja, koji su namijenjeni ovom segment našeg poslovanja. Kontaktirajte nas i upoznajte se sa uređajima nove generacije, koji će vam omogućiti jednostavan rad!

 Profesionalno i preventivno održavanje :

Profesionalno proaktivno održavanje s preventivnim nadzorom uređaja i neprekidnom dostavom potrošnog materijala osigurava nesmetan rad i smanjuje mogućnost kvara uređaja te na taj način omogućuje fleksibilnost u samom procesu izrade dokumenata. Naručilac će resurse, koji su do sada bili vezani za trenutni sistem, moći preusmjeriti na neke druge poslove, a brigu o održavanja, nadzoru, nabavci tonera i sl. prepustiti nama.

Iznajmljivanjem uređaja rješavate se mnogih zahtjeva i komplikacija vezanih za organizaciju procesa štampe:

  • Ne morate investirati u opremu
  • Ne morate da nadgledate garantne rokove za opremu, servis i potrošni materijal
  • Nema nepredviđenih troškova i neplaniranih izdataka
  • Štedite novac i imate više vremena za osnovnu djelatnost
  • Izbjegavate komplikovane procedure nabavke opreme, potrošnog , rezervnih dijelova, servisiranja