Cloud riješenja i Microsoft 365

  • Početna
  • Cloud riješenja i Microsoft 365

Office 365 podrška

Pružanje usluga povezanih sa Cloud riješenjima kao što su Microsoft 365, uključujući migraciju aplikacija i podataka u oblak, upravljanje oblakom, sigurnosne kopije i oporavak u slučaju katastrofe, kao i podršku za korištenje oblak aplikacija i servisa.  

 

Pohrana Clouda u Oblaku: Pohrana podataka u oblaku: Cloud usluge omogućavaju vam pohranu podataka na udaljenim serverima, što oslobađa vašu lokalnu infrastrukturu i omogućava pristup podacima sa bilo kojeg mjesta i uređaja. 

 

Microsoft 365 aplikacije: Microsoft 365 uključuje popularne alate poput Worda, Excela, Outlooka i Teamsa, što vam omogućava da radite, surađujete i komunicirate s kolegama na učinkovit način. 

 

Povećana produktivnost: Korištenje cloud usluga i Microsoft 365 alata može poboljšati produktivnost vašeg tima, omogućavajući im da brže i učinkovitije obavljaju svoje zadatke. 

 

Automatizacija procesa: Cloud usluge i Microsoft 365 nude niz alata za automatizaciju procesa, poput Microsoft Power Platforme, koja vam omogućava da izradite prilagođene aplikacije i automatizirate poslovne procese bez potrebe za programiranjem. 

 

Sigurnost i usklađenost: Microsoft 365 uključuje napredne sigurnosne značajke poput višefaktorske autentifikacije i zaštite od prijetnji, dok cloud usluge pružaju visok stupanj sigurnosti i usklađenosti s propisima. 

 

Kombinacija cloud usluga i Microsoft 365 alata može transformirati način na koji vaša tvrtka posluje, povećavajući produktivnost, sigurnost i konkurentnost na tržištu. 

bs_BABosanski