O nama

O nama

O nama

BITS Computers je u dinamičnim i izazovnim poslovnim okruženjima podrška koja nudi najbolja i najsavremenija rješenja iz oblasti informacionih tehnologija!

Zašto baš mi? Uspješan i rastući tim O nama

Brinemo o potrebama naših klijenata,
te im na taj način pomažemo u odabiru odgovarajuće
IT tehnologije, najprikladnije za poslovanje.
Naš tim IT profesionalaca, trudi se pružiti sve ono što klijent
očekuje, te održati dugotrajan i povjerljiv odnos.
U mnoštvu naših usluga, ističu se efikasna IT rješenja,
bitna za vaše poslovanje, a koja obuhvataju:
podršku za poslužitelje, IT savjetovanje, mrežnu podršku,
podršku za desktop računare, tehničku podršku,
IT outsourcing, podršku za male kompanije, kao i održavanje
poslužitelja, ali i svakodnevnu IT podršku.

Mi gradimo odnose sa našim klijentima, radimo zajedno na
projektima, kako bismo postigli vaša očekivanja, pomogli vašoj
kompaniji da se razvija i i uspije na tržištu.
Želimo da budete uspješni, prosperitetni
i profitabilni – Jer vaš uspjeh je i naš uspjeh!

BITS Computers je IT kompanija osnovana 2017. godine u Bosni i Hercegovini, sa ciljem da pomogne svojim klijentima da naprave prepoznatljiva, trajna i značajna poboljšanja, u poslovanju. Sa vrhunskim timom, čije iskustvo se ogleda kroz više od 15 godina rada u IT sektoru, isporučujemo istinsku vrijednost, putem stručnosti na području uspješnih rješenja i usluga. Naše profesionalne incijative i tehnike podrške omogućile su nam da budemo ispred konkurencije.

h9-bg-section2
Godina iskustva
BITS IT
Želimo da budete uspješni, prosperitetni i profitabilni – Jer vaš uspjeh je i naš uspjeh!

Mi smo, BITS IT

Nihad Hajrić

Direktor & Osnivač
Svakodnevno sudjeluje u motivisanju, organizaciji, vođenju, razvoju i poboljšanju kvaliteta rada zaposlenika i konačnom zadovoljstvu naših klijenata. Sa motivom pružanja efikasne i kvalitetne usluge klijentima, svojim radom postavlja standard i uzor je svim uposlenicima.

Kenan Borančić

Voditelj prodaje
Sa visokom radnom etikom našim klijentima pruža najnovija rješenja i ideje iz svijeta IT podrške i opreme. Organizuje, planira i koordinira prodajne i projektne aktivnosti.

Nedžla Osmanbegović

Koordinatorica IT tima
Telefonski i pisano zaprima, koordinira i prati da realizacija rješavanja zahtjeva i problema naših klijenata bude blagovremeno, efikasno i kvalitetno.

Berin Kajanija

IT tehničar
Tehnički vješt, orijentisan na detalje i uživa u rješavanju problema. Ima sposobnost da objasni tehničke koncepte jednostavnim riječima i da pruži potrebnu obuku klijentima.

Tarik Pleho

IT tehničar
Ima strast prema tehnologiji i želju da ostane u toku s najnovijim trendovima i napretkom u industriji. Izvršava i unaprijeđuje IT usluge.

Sanjin Operta

IT tehničar
Pozitivnog stava, ima dobru radnu etiku i spreman je da ide korak dalje kako bi pružio odličnu uslugu korisnicima. Uvijek spreman za nove izazove i rješavanje istih.
[vc_empty_space height="24px"] logo [vc_empty_space height="24px"]

198 West 21th Street, Suite 721, New York NY

5109 Pacific Coast Highway, Los Angeles CA

Email: mail.ba

Phone: +88 (0) 101 0000 000

Fax: +88 (0) 202 0000 001

[vc_empty_space height="28px"] [qodef_icon icon_pack="font_awesome" fa_icon="fa-facebook" size="qodef-icon-tiny" custom_size="18" type="square" shape_size="36" icon_animation="" link="https://www.facebook.com/" target="_blank" icon_color="#ffffff" border_color="#b4b4b4" border_width="1" background_color="rgba(255,255,255,0.01)" hover_icon_color="#ffffff" hover_border_color="#b2dd4c" hover_background_color="#b2dd4c" margin="0px -5px 0px 0px"] [qodef_icon icon_pack="font_awesome" fa_icon="fa-twitter" size="qodef-icon-tiny" custom_size="18" type="square" shape_size="36" icon_animation="" link="https://twitter.com/" target="_blank" icon_color="#ffffff" border_color="#b4b4b4" border_width="1" background_color="rgba(255,255,255,0.01)" hover_icon_color="#ffffff" hover_border_color="#b2dd4c" hover_background_color="#b2dd4c" margin="0px -4px 0px 0px"] [qodef_icon icon_pack="font_awesome" fa_icon="fa-vine" size="qodef-icon-tiny" custom_size="18" type="square" shape_size="36" icon_animation="" link="https://vine.co/" target="_blank" icon_color="#ffffff" border_color="#b4b4b4" border_width="1" background_color="rgba(255,255,255,0.01)" hover_icon_color="#ffffff" hover_border_color="#b2dd4c" hover_background_color="#b2dd4c" margin="0px -5px 0px 0px"] [qodef_icon icon_pack="font_awesome" fa_icon="fa-linkedin" size="qodef-icon-tiny" custom_size="18" type="square" shape_size="36" icon_animation="" link="https://www.linkedin.com/" target="_blank" icon_color="#ffffff" border_color="#b4b4b4" border_width="1" background_color="rgba(255,255,255,0.01)" hover_icon_color="#ffffff" hover_border_color="#b2dd4c" hover_background_color="#b2dd4c" margin="0px -4px 0px 0px"] [qodef_icon icon_pack="font_awesome" fa_icon="fa-instagram" size="qodef-icon-tiny" custom_size="18" type="square" shape_size="36" icon_animation="" link="https://instagram.com/" target="_blank" icon_color="#ffffff" border_color="#b4b4b4" border_width="1" background_color="rgba(255,255,255,0.01)" hover_icon_color="#ffffff" hover_border_color="#b2dd4c" hover_background_color="#b2dd4c" margin="0px -4px 0px 0px"]
Cart

No products in the basket.

Select the fields to be shown. Others will be hidden. Drag and drop to rearrange the order.
 • Image
 • SKU
 • Rating
 • Price
 • Stock
 • Availability
 • Add to cart
 • Description
 • Content
 • Weight
 • Dimensions
 • Additional information
Click outside to hide the comparison bar
Compare