O nama

O nama

O nama

BITS Computers je u dinamičnim i izazovnim poslovnim okruženjima podrška koja nudi najbolja i najsavremenija rješenja iz oblasti informacionih tehnologija!

Zašto izabrati nas? Uspješan i rastući tim O nama
  1. Stručnost: Naš tim sastoji se od visoko kvalificiranih stručnjaka koji su strastveni u rješavanju IT izazova. 
  1. Pouzdanost: Garantujemo pouzdane usluge i pravovremeno odgovaramo na sve vaše potrebe. 
  1. Prilagodljivost: Naša rješenja su prilagođena vašim specifičnim potrebama i ciljevima. 
  1. Inovativnost: U korak smo s najnovijim tehnološkim trendovima kako bismo vam pružili najbolje moguće rješenje. 

Mi gradimo odnose sa našim klijentima, radimo zajedno na
projektima, kako bismo postigli vaša očekivanja, pomogli vašoj
kompaniji da se razvija i i uspije na tržištu.
Želimo da budete uspješni, prosperitetni
i profitabilni – Jer vaš uspjeh je i naš uspjeh!

BITS Computers d.o.o. je vodeća kompanija u oblasti IT riješenja, posvećena pružanju najkvalitetnijih usluga svojim klijentima. Naš tim stručnjaka ima bogato iskustvo u podršci IT infrastrukture, upravljanju mrežama, sigurnosti podataka i drugim ključnim IT područjima. 

 BITS MISIJA“ 

"Naša misija je osnažiti poslovne subjekte pouzdanim IT rješenjima i izuzetnom podrškom, omogućavajući im da napreduju u digitalnom dobu. Nastojimo da budemo most između tehnologije i poslovanja. Fokusirani na izgradnju trajnih partnerstava, težimo da nadmašimo očekivanja, rješavamo složene izazove  i ostvarimo održiv uspjeh za naše klijente." 


BITS VIZIJA“ 

"Stvarati inovativna i visokokvalitetna IT rješenja koja omogućavaju organizacijama da napreduju i ostvare svoj puni potencijal. Naša vizija je postati ključni partner i pokretač uspjeha u digitalnoj transformaciji, pružajući personalizirane usluge koje unaprjeđuju produktivnost, sigurnost i konkurentsku prednost na tžištu ." 

h9-bg-section2
Godina iskustva
BITS IT
Želimo da budete uspješni, prosperitetni i profitabilni – Jer vaš uspjeh je i naš uspjeh!

Mi smo, BITS IT

Nihad Hajrić

Direktor & Osnivač
Svakodnevno sudjeluje u motivisanju, organizaciji, vođenju, razvoju i poboljšanju kvaliteta rada zaposlenika i konačnom zadovoljstvu naših klijenata. Sa motivom pružanja efikasne i kvalitetne usluge klijentima, svojim radom postavlja standard i uzor je svim uposlenicima.

Elvedin Rizvić

Izvršni direktor
Svakodnevno sudjeluje u motivisanju, organizaciji, vođenju, razvoju i poboljšanju kvaliteta rada zaposlenika i konačnom zadovoljstvu naših klijenata. Sa motivom pružanja efikasne i kvalitetne usluge klijentima, svojim radom postavlja standard i uzor je svim uposlenicima.

Nedžla Osmanbegović

Koordinatorica IT tima
Telefonski i pisano zaprima, koordinira i prati da realizacija rješavanja zahtjeva i problema naših klijenata bude blagovremeno, efikasno i kvalitetno.

Sanjin Operta

Voditelj prodaje
Pozitivnog stava, ima dobru radnu etiku i spreman je da ide korak dalje kako bi pružio odličnu uslugu korisnicima. Uvijek spreman za nove izazove i rješavanje istih.

Merima Bajrić

Sistem Administrator
Pozitivnog stava, ima dobru radnu etiku i spremna je da ide korak dalje kako bi pružio odličnu uslugu korisnicima. Uvijek spreman za nove izazove i rješavanje istih.

Berin Kajanija

IT tehničar
Tehnički vješt, orijentisan na detalje i uživa u rješavanju problema. Ima sposobnost da objasni tehničke koncepte jednostavnim riječima i da pruži potrebnu obuku klijentima.

Mirza Sabljaković

IT tehničar
Ima strast prema tehnologiji i želju da ostane u toku s najnovijim trendovima i napretkom u industriji. Izvršava i unaprijeđuje IT usluge.

Mirzad Sadović

IT Tehničar
bs_BABosanski