Naš tim

Mi smo, BITS IT

Nihad Hajrić

Direktor & Osnivač
Svakodnevno sudjeluje u motivisanju, organizaciji, vođenju, razvoju i poboljšanju kvaliteta rada zaposlenika i konačnom zadovoljstvu naših klijenata. Sa motivom pružanja efikasne i kvalitetne usluge klijentima, svojim radom postavlja standard i uzor je svim uposlenicima.

Kenan Borančić

Voditelj prodaje
Sa visokom radnom etikom našim klijentima pruža najnovija rješenja i ideje iz svijeta IT podrške i opreme. Organizuje, planira i koordinira prodajne i projektne aktivnosti.

Nedžla Osmanbegović

Koordinatorica IT tima
Telefonski i pisano zaprima, koordinira i prati da realizacija rješavanja zahtjeva i problema naših klijenata bude blagovremeno, efikasno i kvalitetno.

Berin Kajanija

IT tehničar
Tehnički vješt, orijentisan na detalje i uživa u rješavanju problema. Ima sposobnost da objasni tehničke koncepte jednostavnim riječima i da pruži potrebnu obuku klijentima.

Tarik Pleho

IT tehničar
Ima strast prema tehnologiji i želju da ostane u toku s najnovijim trendovima i napretkom u industriji. Izvršava i unaprijeđuje IT usluge.

Sanjin Operta

IT tehničar
Pozitivnog stava, ima dobru radnu etiku i spreman je da ide korak dalje kako bi pružio odličnu uslugu korisnicima. Uvijek spreman za nove izazove i rješavanje istih.

Najam i Servis Printera

Remote
Work

Webroot
Antivirusno rješenje

Office 365
Podrška

Video
Nadzor

bs_BABosanski